Rontrex Asbest

Rontrex Asbest staat voor haar klanten klaar om asbest-problemen op te lossen en te analyseren. We proberen de angst en zorg, die vaak gepaard gaan met het begrip ‘asbest’, in het juiste perspectief te plaatsen. Het streven is om uiteindelijk te komen tot een veilige omgeving voor mens en milieu.

Snel en accuraat onderzoek

Na de juiste voorstudie en het onderzoek op locatie beschikken we snel over de analyseresultaten (conform NEN 5896) en leveren wij een heldere en accurate rapportage. Bij spoedgevallen zelfs binnen één dag. In het geval van besmetting door asbest laten wij door een geaccrediteerd laboratorium ‘lucht risicobeoordelingen‘ uitvoeren (conform NEN 2991).

Certificatie

Asbest saneerders kunnen blind vertrouwen op resultaten van onze inventarisatierapporten. Wij zijn dan ook gecertificeerd door de SCA en houden ons aan strenge voorschriften van het SC-540 certificaat en worden hierop door de SCA periodiek gecontroleerd.

Calamiteitenservice

Om een potentieel gevaarlijke situatie snel onder controle te krijgen is direct en adequaat handelen essentieel. Voor calamiteiten zoals bijvoorbeeld brand, storm- en waterschade zijn wij daarom 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 06 – 57 40 34 92.

Onze service en prijsklasse

Onze aanpak staat garant voor een snelle en vakkundige afhandeling. Hierdoor hebben wij een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Wij kunnen u desgewenst het hele proces uit handen nemen, zodat u snel verlost bent van het aanwezige asbest en u zich niet druk hoeft te maken over de papierwinkel die bij asbestsanering komt kijken.

De analyses en inventarisaties worden altijd uitgevoerd door ons eigen personeel. Alle communicatie gaat via een vaste contactpersoon. Voor vragen en/of een vrijblijvende afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen.

Offerte aanvragen?

Meer weten over onze prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier!

Begeleiding asbestsanering

Naast de inventarisatie kan Rontrex Asbest u ook een gedegen advies geven over de sanering. Desgewenst kunnen we ook het complete saneringstraject voor u begeleiden. Wij verzorgen dan de sloopmelding en omgevingsvergunningen, helpen bij de aanbestedingsprocedure van SC-530 gecertificeerde saneerders en adviseren tijdens de sanering en eindcontrole.

Advisering

Ook adviseren we, samen met onze partners, op het gebied van:

  • Legionellabestrijding;
  • Grond- en sloopwerken;
  • Milieukundig bodemonderzoek;
  • Asbest in waterbodem en baggerspecie;
  • Asbest in bouwafval en puingranulaat.

Geschiedenis

In 2001 startte Ron Versluis het bedrijf Rontrex Aluminium Klimmaterieel en was daarnaast werkzaam als werkvoorbereider/calculator in de asbestsanering. Na enige tijd is hij zich volledig gaan richten op de asbestinventarisatie en heeft met de benodigde certificaten het bureau Rontrex Asbest Analyse en Inventarisatie opgericht.

Vandaag de dag

Vandaag de dag opereert Rontrex Asbest dagelijks door binnen- en buitenland en is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd SC-540 gecertificeerd inventarisatiebureau met 13 medewerkers waarvan 4 Deskundig Inventariseerders Asbest (DIA’s). Het is een hecht team van gedreven mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Allemaal hebben ze een gedegen vakkennis, ervaring en beschikken ze over de juiste ‘drive’. Rontrex Asbest heeft een zeer divers klantenbestand van bedrijven en particulieren en is zowel ter land als maritiem werkzaam.

Lees gerust eens wat meer over onze werkwijze, bekijk welke diensten wij aanbieden, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Als u op de hoogte wilt blijven van het reilen en zeilen van Rontrex Asbest, neem dan eens een kijkje op onze nieuwspagina of schrijft u zich in voor de nieuwsbrief. We waarderen uw interesse!